Organització

Yao Kpoto, President

Nascut a Togo (Àfrica occidental). Amb estudis de Dret a la Universitat de Lomé (Togo) i d'Arquitectura a la Universitat Tècnica de Dortmund (Alemanya). Músic. Poliglota. Compromés amb el desenvolupament humà i econòmic de l'Àfrica per mitjà de la sostenibilitat, amb l'objectiu d'impulsar la creació d'un poble model de desenvolupament sostenible a Togo, conjuntament amb ub grup de joves sensibilitzats.

Ana Martínez-Reina, Tresorera

Bibliotecària. Compromesa amb l'Àfrica, la seva gent i les seves manifestacions culturals. Defensora de les societats interculturals i de la diversitat lingüística. Impulsora de la lectura entre la població com a eina de progrés, millora de les condicions de vida i accés a l'educació i al món laboral.

Mar Garcia

Professora de Literatura francesa a la Universitat Autònoma de Barcelona, desenvolupa la seva recerca en l'àmbit de les literatures, les arts escèniques i els cinemes contemporanis. És autora d'una tesi sobre Julien Gracq així com de diversos treballs sobre l’autoficció, i les literatures de “l’extrem contemporani” i postcolonials. La seva investigació s'estructura en tres eixos: violències simbòliques, exotismes contemporanis i camps artístics emergents. Ha publicat nombrosos articles i editat diversos volums col·lectius sobre aquestes qüestions.