Estiu 2020

Lectures d'estiu

Aquest estiu aprofitem per llegir tres obres literàries fonamentals del gran clàssic contemporani Ngũgĩ wa Thiong’o: Un grano de trigo, El diablo en la cruz, El brujo del cuervo.

Les trobareu a les biblioteques de la ciutat en format paper totes elles i, algunes, en format digital. Ens reunirem per comentar-les dijous 1 d’octubre a les 18:30 h al #casaldebarripoudelafiguera. Activitat gratuïta. Prèviament, envieu-nos un missatge per aquesta xarxa per poder controlar l’assistència. Gràcies!

2 comentaris

  1. Hi there, I discovered your web site via Google at the same time as searching for a related matter, your website got here up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks. Tess Carlo Chesna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *